الکتروموتور صنعتی چیست

الکتروموتور صنعتی چیست و چگونه کار می کند؟

انواع الکتروموتور صنعتی و یا همان موتور الکتریکی یکی از بزرگ ترین دست آورد های بشر است که می تواند انرژی الکتریکی را به حرکت تبدیل کند. پایه و اساس کار این موتور ها بر این اصل استوار است که وقتی یک هادی حامل جریان الکتریسیته در یک میدان مغناطیسی قرار می گیرد نیرویی از طرف میدان مغناطیسی به آن هادی وارد می شود.

انواع الکتروموتور از دو بخش متحرک و محرک تشکیل می شوند. بخش متحرک روتور نام داشته و بخش ثابت داخل موتور که قسمت محرک آن است نیز استاتور یا ایستانه نامیده می شود. در انواع الکتروموتور بخش روتور از طریق گشتاور نیروی الکترومغناطیس ایجاد شده توسط استاتور به دور محور خود به گردش در می آید. سیم پیچ الکتروموتور وظیفه ایجاد این میدان الکترومغناطیسی را بر عهده دارد.

الکتروموتور صنعتی

انواع الکتروموتور بر اساس ساختار خود توسط برق جریان مستقیمDC و یا جریان متناوب AC تغذیه میشود.

الکتروموتور چیست؟

الکتروموتور صنعتی همانطور که از آن هم نیز پیدا است، برای مصارف صنعتی به کار گرفته می شود و قدرت بیشتری دارد.
بر اساس نوع دیگری از دسته بندی، انواع الکتروموتور صنعتی را می توان به دو نوع AC و DC تقسیم کرد. مدل های AC دارای جریان متناوب هستند. یعنی جهت جریان در آن ها متناوباً تغییر می کند. در سوی دیگر، مدل های DC قرار دارند که به آن ها الکتروموتور صنعتی با جریان مستقیم می گوییم. در این مدل ها جهت جریان ثابت است و تغییری نمی کند.

یکی از متداول ترین دسته بندی های انجام شده ، بر اساس همین جهت جریان است. بر همین اساس، الکتروموتور صنعتی با جریان متناوب را به سه دسته الکتروموتور صنعتی خطی،‌الکتروموتور صنعتی القایی و الکتروموتور صنعتی سنکرون تقسیم می کنند

از سوی دیگر، الکتروموتور القایی نیز به دو نوع تک فاز و ۳ فاز تقسیم می شوداین در حالی است که الکتروموتور با جریان مستقیم نیز تقسیم به دو مدل جزئی تری خود ، تحریک و دگرتحریک تقسیم می شوند. مدل های خود تحریک را نیز به ۳ گروه جزئی تر مرکب، سری و شانت می توان تقسیم بندی کرد. لازم به ذکر است که هرکدام از این الکتروموتورهای صنعتی ویژگی خاص خود را دارند و برای مصارف خاص کاربرد دارند.

برای خریدالکتروموتوربه مواردزیر بیشترتوجه کنید:

مواردزیرشامل:

شکل ظاهریچرخه عمر
مکان مورد استفادهسروصدای تولید شده توسط انواع الکتروموتور
اندازه قاب (چهارچوب)کنترلر دستگاه الکتروموتور صنعتی
دمای محیطهزینه های مربوط به عملکرد، هزینه های مربوط به نگهداری
ارتفاع (از سطح دریا)کارآیی و بهره‌ وری
 سیستم تهویهامکانات جانبی و ارائه بازخورد توسط دستگاه
قدرتدوره کار
سرعتگشتاور
ولتاژفرکانس

مقالات مرتبط با این مقاله را در سایت شرکت بتاگیربکس برای کسب آگاهی بیشتر و انتخاب مناسب تر دنبال کنید:

قیمت گیربکس Yilmaz

ترمز مغناطیسی

الکتروگیربکس

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *